Vecka 35

 

Måndag: Picatta Milanase, fläskytterfile panerad i parmesan, tomatsås och kapriscreme

Panerad sejfile, vitvinskokt purjulök samt citron och dill cremefraiche

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis 

Lax bakad med dukkha ( krydd och nöt blandning), chili och lime yougurt, potatis och rotselleripure

 

Onsdag: Spishällens köttbullar, pressgurka, gräddsky och mos

Panerad spätta med dansk remouladsås, dillslungad potatis

 

Torsdag: Högrevshamburgare med brioche bröd, cheddar och bacon, klyftad bakpotatis och sedvanliga tillbehör

Havets wallenbergare med hovmästarsås, kokt potatis och krispiga grönsaker

 

Fredag: Black and White på ryggbiff och fläskrygg, potatisgratäng

Färsk kummel med dillkrossad potatis, knäckig vitvinsås

 

Veckans alt:

Schnitzel med bearnaise och brynt potatis  105  sek

Veg: Gulachgryta på närodlade grönsaker, brödcrostini och smetana

 

 


 [LS1]