Vecka 16

 

 

 

Måndag: Köttbullar på småländsk färs, inlagd gurka, potatispure och grädddsås

Pankopanerad torsk¸ kaprismajo, ljummen potatis och spenat med grillad citron

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis 

Färsk sej med hummersås, räkor, vårlök, dill och krossad potatis

 

Onsdag: Helstekt ytterfile, potatisgratäng, ragu på bacon, purjo och champinjoner serveras med rödvinsky

Fish and chips på dagens fångst med äpple och lök sallad

 

Torsdag: Spishällens högrevshamburgare med cheddar och bacon serveras med sedvanliga tillbehör

Fisk och skaldjursgryta med parmesanaioli och krutonger

 

Fredag: Långfredag

 

 

Veckans alt:

Schnitzel med bearnaise och brynt potatis

Veg. alt: Canelloni fylld med spenat, fetaost och långbakad kål, i tomatsås