Vecka 25

 

 

 

 

Måndag: Spishällens pytt i panna med stekt ägg, skivade rödbetor och senap

Panerad torsk med gröna grönsaker, vitvinsås samt citron

Pepparotskött med morötter och kokt potatis

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis 

Pocherad färsk sej med brynt smör, räkor, citron och dill

Pasta med pancetta, chili, basilika, vitt vin och grana padano

 

Onsdag: Lyxschnitzel fylld med Västerbottenost  och lufttorkad skinka, råstekt purjopotatis och choronsås

Tomat och fetaost överbakad färsk kummel, sauce verte och nypotatis

 

Torsdag: Dansk hackebiff, rostad potatis, portvinssås, och glazerad syltlök

Flundafile med gubbröra och dillstekt potatis

 

Midsommarafton stängt

 

 

Veckans alt:

Schnitzel med bearnaise och brynt potatis

Pasta rullar fylld med gorgonzola och medelhavsgrönsaker