V 4   2020

 

 

 

 

 

Måndag: Klassisk Lasagne med vitlöksbröd

Halstrad laxfile, sauce verte, palsternackschips och citron

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med sidfläsk alt löksås samt rårörda lingon

Torskrygg med hummersås, kokt potatis och marinerad fänkål

 

Onsdag: Gräddstuvad pytt i panna med stekta ägg, rödbetor och hp sås

Panerad spätta med skagenröra och syltad rödlök

Curry Vindalo på karre med gurkyougurt och ångat ris 

Torsdag­: Högrevshamburgare (200g) med cheddar och rökt sidfläsk, serveras med sedvanliga tillbehör

Fiskgratäng med vintergrönsaker, forell, torsk och makrill, serveras med pommes duchesse

Fredag: Örtstekt kotlett med potatisgratäng och pepparsås

Panerad torsk med selleri remoulad och stekt citron

 

Veckans alternativ

Schnitzel med bearnaise sås och stekt potatis - 105 kr

Veg: Må-ti: Smördegsinbakade grönsaker,   - 99  kr

On-Fre: Panerad portabello svamp med bea och stekt potatis

 

PRIS – 99:-

Inkl. soppa, salladsbuffé, hembakad bröd, dryck, kaffe\te & hembakad kaka

Mat för avhämtning – 85:-

Adress: Bruksgatan, 15, Huskavarna, tel.: 0730398257