o

Vecka 48 2020



 

 Måndag: Spishällens grönnpepparbiff, rödvinsky, tärnad råstekt potatis

Halstrad lax, äppelsalsa, pepparotsås och krossad potatis

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med stekt fläsk och lingon alt löksås, kokt potatis och fläsk

Panerad spätta, Smögenröra, stekta champinjoner och kokt potatis

Klassiskt dillkött på nötkött

 

Onsdag: Pannbiff med stuvad blomkål, potatismos och lingon

Hokifile med brynt smör, hackat ägg, räkor och dillslungad potatis

 

Torsdag­: Högrevshamburgare med Gruyereost, cheddarost, bacon och bröd, serveras med sedvanliga tillbehör

Strömming med dill och senap, picklad rödlök och potatismos

 

Fredag:  Flankstek, serveras med riven pepparot, bearnaise och klyftpotatis

Fransk fisk och skaldjursgryta med citronmajonnäs och örtpotatis

 

Veckans alternativ

Schnitzel med bearnaise sås och stekt potatis - 110 kr