Vecka 49

Måndag: Baconlindad färsbiff, timjansbakad lök, potatispure och gräddsky

Panerad torsk med stenbitsromsås, picklad lök och kokt potatis

 

Tisdag: Nystekt raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis 

Ångad färsk sej, brynt smör, pepparot och handskalade räkor

Pasta carbonara med chili och grana padano

 

Onsdag: Gorgonzola fylld ytterfile med råstekt purjopotatis, grönpepparsås

Panerad spätta med rökt laxröra, kokt rödbeta och dill

 

Torsdag: Persiljejärpar med champinjonsås, gele och kokt potatis

Fish and chips på färsk kolja, ärtpure, remouladsås och citron

 

Fredag: Fläskfile oscar, räkor, grön sparris och bea, rostad potatis

Fisk och skaldjursgryta med rouille och ångat ris

Veckans alt:

Schnitzel med bearnaise och brynt potatis – 105 kr

 

Veg:Må, ti Veg lasagne

Veg On-fr Panerad chevre med rostad paprika och cous cous